DEZBATERI ELECTORALE. Adresați ÎNTREBĂRI CANDIDAȚILOR pentru funcția de deputat în Parlament!

0
216

Redacția Observatorul de Nord, organizează dezbateri electorale între candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din Circumscripția Electorală Uninominală nr. 7, Soroca. Cetățenii au posibilitatea să adreseze întrebări potențialilor deputați.

Amintim că la Soroca au fost înregistrați șapte candidați. Doar patru dintre aceștia au acceptat provocarea redacției noastre de a se confrunta în dezbateri electorale. Astfel, în urma tragerii la sorți, în cele două emisiuni de dezbateri se vor  întâlni: Elena Bodnarenco (PCRM) și Larisa Ungurean (BE ACUM DA și PAS); Alexandru Cimbriciuc (Candidat independent) și Anastasia Televca (PN).

Redacția îndeamnă CETĂȚENII SĂ ADRESEZE ÎNTREBĂRI candidaților, fie că este o întrebare comună pentru toți, fie că este o întrebare pentru un anumit candidat. Cele mai bune întrebări vor fi adresate în cadrul emisiunii de dezbateri. Așteptăm întrebările Dvs la adresa vcobasneanu@gmail.com sau la nr. de telefon 0230-24073, 0230-84298, până luni, 11 februarie la ora 11.00.

Emisiunile de dezbateri electorale vor fi înregistrate și difuzate pe site-ul observatorul.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.