De la 1 ianuarie 2020 vor fi majorate tarifele la transportul interurban

0
141
Mijloacele de transport vor trece o analiză a categoriei de transport în perioada februarie-octombrie 2020
Mijloacele de transport vor trece o analiză a categoriei de transport în perioada februarie-octombrie 2020

  Anunțul a fost făcut de către Ministerul Economiei și Infrastructurii după negocierile cu transportatorii. Prețurile vor fi stabilite conform categoriilor de confort a microbuzelor, tranmsite Știri.md cu referire la Diez.md.

   Astfel, după negocieri, pasagerii vor achita câte 60 de bani pentru un kilometru în cazul categoriei de bază și 70 de bani pentru un kilometru în cazul categoriei de confort.  Astfel, prețul de 0,60 lei per km are o creștere de 25 %, iar cel de 0,70 lei per km are o creștere de aproximativ 45 %. Mijloacele de transport vor trece o analiză a categoriei de transport în perioada februarie-octombrie 2020. Acele autoturisme care nu se vor încadra în nicio categorie de confort vor fi excluse. 

SURSA: diez.md

Articolul precedentPugaciova s-a supărat pe Buzova
Articolul următorANUL 2020: SĂ NU TRANSFORMĂM VISELE FRUMOASE ÎN… RAHAT
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.