Dar din dar — se face Rai

0
88

Pe 15 februarie, de Ziua Tineretului Ortodox, Biblioteca pentru copii ”S. Grama” a fost onorată de prezența Episcopului de Soroca, vicar al Mitropoliei Chișinăului și al întregii Moldove, Moșneguțu Ioan, care a făcut cunoștință cu activitatea bibliotecii pentru copii, programele de lucru și, bineînțeles, cu micii cititori.

De altfel, Domnia sa a înmânat bibliotecii un cadou scump, la propriu și la figurat, — un laptop!… Preasfințitul Ioan a devenit deja un prieten al bibliotecii noastre, pe care îl așteptăm cu mare drag, ori de câte ori ne va onora cu prezența sa. Mulțumim mult pentru darul de care avem nevoie acum ca niciodată. Multă sănătate și realizări frumoase în continuare. (Maria PURICE, bibliotecar principal la Biblioteca pentru copii ”Steliana Grama” din mun. Soroca)

Articolul precedentStrada Muncii, dar și alte străzi din municipiul Soroca, vor fi reparate în acest an
Articolul următorÎn raionul Soroca au fost depistate încă 7 persoane bolnave de COVID -19
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.