Dacă dorești să fii parte a unei echipe puse pe fapte mari, VINO ALĂTURI DE NOI!

0
149

Post vacant: Manager al Departamentului de publicitate

Publicația Periodică „Observatorul de Nord” este în căutarea unei persoane care să se alăture echipei noastre în calitate de manager de publicitate. Redacția noastră continuă să se dezvolte și, de această dată, avem nevoie de cineva care să gestioneze departamentul de vânzări. Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă, care vrea să devină lider pe piața media locală și să fie cea mai bună publicație regională din Republica Moldova, atunci ești binevenit(ă) la noi.

Ce așteptăm de la tine? Dorință de a te dezvolta și câștiga experiență nouă, de a învăța tehnologii moderne de management și vânzări. De asemenea, în calitate de candidat(ă) așteptăm să ne convingi că ai deja experiență de management și abilități organizatorice, că ai capacitate de a negocia cu partenerii și de a realiza sarcinile funcției.

Sarcina principală a candidatului(ei), pentru această poziție, va fi creșterea volumului veniturilor din publicitate. Astfel, experiența cu rezultate bune în vânzări, indiferent de domeniu, reprezintă un avantaj.

Responsabilitățile funcției includ: Elaborarea unui plan de vânzări, precum și monitorizarea implementării acestuia; Participarea la elaborarea strategiei de dezvoltare a redacției noastre pentru următorii trei ani; Coordonarea activității angajaților Departamentului de vânzări; Dezvoltarea ofertelor publicitare; Căutarea de noi formate de vânzare publicitară; Dezvoltarea sistemului de vânzări existent; Dirijarea producției de publicitate proprie și, în caz posedare a abilităților, scrierea textelor; Negocierea cu partenerii potențiali și actuali.

Ce oferim noi? Diverse instruiri, în special, sunt planificate training-uri despre modul de organizare și optimizare a proceselor de afaceri și modul de desfășurare corectă a vânzărilor, etc. Training-urile vor fi conduse de experți locali și internaționali, recunoscuți în acest domeniu.

Plata: Salariu fix, plus un anumit procent din planul realizat.

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-ul la adresa de email: elena.cobasneanu@gmail.com

Pentru detalii sunați 069265309.


Articolul precedentConsiliul Unirii din Soroca invită sorocenii la activități de suflet dedicate Zilei Unirii
Articolul următorPrimarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a fost în vizită la Suceava pentru a sărbători, alături de gazde, aniversarea a 103 ani de la marea Unire a Bucovinei cu România
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.