Cum se încălzesc sorocenii? / VIDEO

0
224

Cu toate că suntem deja la mijlocul iernii, gerurile mari abia urmează. Așa că unii cetățeni taie copacii din curte sau cumpără cărbuni. Chiar și în mileniul trei soba rămâne principala sursă de încălzire pentru majoritatea concetățenilor noștri.

Și în oraș nu toți sorocenii sunt racordați la rețeaua de gaze, așa că sobele mai rămân și aici folositoare. Și fiindcă iernile din ultimii ani sunt cam blânde, oamenii economisesc pe lemne și cărbuni.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentPersoanele vaccinate au verde pentru Republica Moldova
Articolul următorApa – necesitate primordială pentru o viață calitativă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.