Cum cureți plintele rapid și ușor. Trucul genial care le face ca noi

0
171

Gospodinele își fac de lucru în fiecare zi prin casă, iar dacă nu deretică o zi parcă nu au mai făcut curat de nu se mai știe când. Astfel, astăzi, pentru ușurarea muncii, îți prezentăm cum cureți plintele rapid și ușor, care este trucul genial care le face ca noi.

Cum se spală plintele eficient. Trucul genial care ajută la curățarea lor

Fie că așteaptă musafiri sau nu, multe dintre gospodine au deja în minte făcută lista de lucruri pe care trebuie să le curățe în fiecare zi. Gospodinele harnice nu evită curățarea celor mai ascunse locuri din casă, indiferent cât de greu este de îndeplinit asta.

Cele mai grele sarcini

Printre cele mai grele treburi casnice se numără curățarea pereților și a podelelor. Acestea necesită o îngrijire zilnică, dar nu trebuie uitată nici plinta, cea care se află deasupra podelei, lipită de perete.

Vestea bună este că curățarea plintelor nu este chiar așa de dificilă atunci când aveți consumabilele potrivite și urmați trucurile pe care vi le prezentăm în continuare.

Plinta se îngrijește în fiecare zi

Curățarea plintei trebuie să facă parte din programul zilnic al fiecărei gospodine, împreună cu alte sarcini cum ar fi curățarea jaluzelelor și a draperiilor.

La fel, celelate lucruri care trebuie curățate zilnic sunt blaturile, aparatele din oțel inoxidabil, precum și ecranul televizorului.

Strategia fiecăruia pentru curățarea plintelor va depinde de câteva lucruri: materialul din care acestea sunt făcute, dacă sunt vopsite sau pătate și în ce fel de formă sunt.

Alungă praful

Acestea fiind spuse, trebuie să urmați câțiva pași generali, indiferent de tipul de plinte pe care le aveți. În primul rând, trebuie să scapi de murdărie și praf.

După, se șterge toată plinta pentru a îndepărta murdăria lipită. În cele din urmă, vei elimina urmele de zgârieturi. Desigur, veți modifica aceste instrucțiuni pentru a se potrivi cel mai bine tipului dumneavoastră de plintă.

Ce ce se curăță cel mai bine plinta

Multe dintre gospodine sunt tentate să folosească diverse produse de curățenie, însă experții spun că acestea trebuie date uitării. Astfel, cel mai indicat pentru spălarea plinelor este soluția din apă caldă și săpun.

Pur și simplu amestecați o linguriță de săpun de vase într-un lighean de apă, după care înmuiați o cârpă, ideal din microfibră, în apa cu spumă, stoarceți excesul și ștergeți plintele.

Fă-ți munca mai ușoară

Pentru ca spălarea să se facă mai ușor, gospodinele pot apela cu încredere la accesoriul cu peri al aspiratorului sau un pămătuf cu mâner lung pentru a colecta resturile, după care se poate folosi chiar un mop din microfibră înmuiat în apă cu săpun pentru a îndepărta murdăria.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentIgor MUNTEANU: „. Ne-am săturat de guverne care știu tot, controlează tot, se lăfăiesc în banii noștri și nu răspund în fața nimănui”
Articolul următorIată noua descoperire în tratarea obezității
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.