A fost lansat concursul Premiul Naţional Pentru Vârstnici „Pentru o viaţă activă la orice vârstă”

0
111
Foto: MSPS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a lansat Concursul Premiul Național pentru vârstnici “Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2020. La concurs pot participa vârstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, etc.

             

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele până la data de 4 septembrie 2020. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților la concurs şi va nominaliza premianţii până la data de 12 septembrie 2020.

 

Dosarul trebuie să conțină:

  • numele, prenumele candidatului/ei;
  • denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă, după caz);
  • materialele care demonstrează performanțele în domeniile specificate;
  • curriculum vitae;
  • copia buletinului de identitate a candidatului/ei;
  • o scrisoare de recomandare.

 

Concursul Premiului Național pentru vârstnici se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Câștigătorilor li se vor înmâna Diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vârstnici şi un premiu bănesc.

 

Dosarele pot fi expediate la adresa MSMPS, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică olga.gotmaniuc@msmps.gov.md, cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vârstnici ’’Pentru o viață activă la orice vârstă’’. Regulamentul concursului puteți descărca AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.