Anti Covid-19: Sunteți invitați într-o călătorie „Pe aripile muzelor”

0
116

Consiliul Raional Soroca și Teatrul „Veniamin Apostol” anunță copiii și tinerii că pandemia nu a anulat concursul traditional „Pe aripile muzelor”. Sunt invitați să participe copii și tineri de la 7 la 25 de ani, iar participanții vor prezenta obligatoriu: poezie și proză (din creația scriitorului Arhip Ciubotaru).

”Stimați participanți la concursul „PE ARIPILE MUZELOR”, anunțat de Teatrul „V. Apostol”, cu susținerea Direcției Învățământ, acu ceva timp. Desigur, nu am prevăzut o situație dramatică în care s-a pomenit aproape tot globul pământesc. Totuși, datorită mijloacelor moderne de comunicare, vă îndemn să mergem înainte. Citiți atent condițiile concursului, pregătiți textele scrise și cele declamate și expediați-le pe adresele: petre.popa@mail.ru sau veniaminapostolteatru@gmail.com” anunță comitetul organizatoric.

Participanții vor trimite sau prezenta o înregistrare scurtă a textului pentru concurs (audio-video) până la data de 1 august. Vor fi apreciați participanții care se vor “înarma” cu o ținută pe măsură, o dicție bună, și care vor da dovadă de coerența vorbirii și expresivitate.

Vedeți aici regulamentul concursului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.