(VIDEO) Un sorocean și-a prezentat spotul pentru Campania „70 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului”

0

Victor Ciumac, elev la liceul „Constantin Stere” din Soroca a realizat un spot pentru Campania „70 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului”. Spotul a fost filmat în Soroca, iar pe post de actori au jucat elevii și o profesoară de la aceeași instituție de învățământ.

#DUDO70deANISalutare prieteni, in acest scurt video dedicat campaniei „70 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului”, am abordat tema: "Egalitatea de drepturi pe criteriul de gen".E cazul când am nevoie de susținerea activă a voastră. Vă rog să distribuiți acest video si să-l apreciați la maxim dacă v-a plăcut. S-a depus o muncă enormă și aș vrea să spun un mare mulțumesc actorilor din video.

Опубликовано Victor Ciumac Воскресенье, 2 декабря 2018 г.

Tânărul își îndeamnă semenii să aprecieze și distribuie acest video. Sportul a fost înscris în concursul lansat în cadrul Proiectului „Sărbătorirea drepturilor omului în Moldova în contextul celei de-a 70-a aniversări de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului”, implementat de către Asociația Promo-LEX și susținut financiar de către Ambasada Britanică la Chișinău. În cadrul concursului vor fi premiate 3 cele mai bune mesaje video și 3 cele mai bune eseuri care vor aborda tematica campaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.