Ore de instruire pentru bibliotecarii soroceni

Bibliotecarele din Soroca au participat la orele de instruire cu genericul „Forme noi de promovare a bibliotecilor”, întrunire organizată de Secția Cultură și Turism împreună cu Centrul de Informare și Documentare “Mihail Sadoveanu” din municipiul Soroca. La activitate a participat și Lidia Culicovschi, specialist în Programul “Novateca”. “Mie totdeauna îmi place să lucrez cu bibliotecarii, mai ales că aproape 50 de bibliotecare din toată rețeaua raionului Soroca și cea orășenească sunt active, îmi plac și gândesc, ne-a declarat doamna Culocovschi. Au multe de învățat în domeniul promovare, dar nu au învățat aceasta la facultate și apoi bibliotecarii sunt de obicei mai retrași, așa că trebuie treziți și scuturați, dar și când se pornesc… Au lucrat foarte bine și sper să fie rezultate”.

La final bibliotecarele au primit o donație de carte din partea Consiliului Raional Soroca, printre care și cărți semnate de Petre Popa și publicații realizate în cadrul proiectului “Integrarea priorităţilor de conservare a biodiversităţii în politicile de planificare teritorială şi practicile de utilizare a terenurilor din Moldova”.

Citiți articolul integral în ediția viitoare a ziarului “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.