Ethno Jazz Festival va junge în Soroca (VIDEO)

Sorocenii sunt invitați la o lecție de istorie şi estetică a jazzului predată de Dr. Virgil Mihaiu, profesor de Estetică a Jazzului la Academia de Muzică „G. Dima” din Cluj și corespondent a jazzologiei mondiale Down Beat (SUA). Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Ethno Jazz, care după trei zile de muzică bună în Capitală, va merge și în trei orașe din republică – Soroca, Bălți și Tiraspol. Totodată la Soroca va susține un concert și formația „The Dime Notes”  (SUA, Marea Britanie) cu Andrew Oliver – pian, David Horniblow – clarinet, Dave Kelbie – ghitară și Tom Wheatley – contrabas. Activitatea culturală va avea loc la 1 octombrie în Sala de Festivități a Colegiul de Arte din Soroca „Nicolae Botgros” și va începe la ora 13:15.

Festivalul este susţinut de Swiss Cooperation in Moldova Embassy of Sweden in Chisinau Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Primaria municipiului Chişinău, Ambassade de France en Moldavie Alliance Française Chisinau – Moldavie USAID Moldova Institutul Cultural Român AnyWay TravelDoina Vin
Transportator: Ukrainian International Airlines, Main Office. Un eveniment sub egida Moldova: Moldova: Discover the routes of life.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.