Află cine va cânta la Festivalul Mărului în loc de Vali Boghean Band

La 23 septembrie la Soroca se va desfășura Festivalul Național al Mărului, care în acest an a ajuns la a VIII-a ediție. Comitetul organizatoric a anunțat anterior mai multe detalii ce țin de ediția din acest an.

Printre informațiile oficiale a fost menționat faptul că la festival va participa îndrăgitul interpret Vali Boghean și band-ul său. Între timp Secția Cultură și Turism Soroca ne-a anunțat că programul a fost schimbat, iar în loc de Vali Boghean și band-ul său la Soroca vor cânta Orchestra „Fluieraș” cu frații Ștefăneț și interpretul de muzică populară Nicolae Glib.

Fiți cu ochii pe Observatorul de Nord, iar noi vom mai reveni cu detalii.

Citiți și…

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.