Cronograf Tur ajunge duminică la Soroca

Duminică, 8 iulie, sorocenii sunt invitați la o seară de proiecții împreună cu CRONOGRAF TUR la Soroca. Turul cinematografic va aduce filme realizate de tinerii cineaști basarabeni și nu doar, inclusiv schițele documentare de scurtmetraj „Peștera Bechir” și „Cosăuți – satul pietrei și a pietrarilor” (regie:Vadim Șterbate, scenariu Alina Ciobanu-Balan, realizate în cadrul proiectului „Moldova Mea”).

Evenimentul va fi găzduit duminică de Teatrul „Veniamin Apostol” începând cu ora 19:00.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.