Soroca şi Vendée vor colabora la promovarea patrimoniului

Astăzi o delegaţie a departamentului Vendée, din nord-vestul Franței, a ajuns în municipiul Soroca, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale şi au vizitat unele obiective turistice de la noi.  François Bon, Gérard Faugeron, Madeleine Gaudicheau şi Marc Badel, consilieri şi specialişti în domeniul patrimoniului, însoţiţi de Ion Ştefăniţă, directorul general al Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor s-au întâlnit cu reprezentanţii conducerii raionului şi a municipiului. La finalul întrunirii aceştia au semnat o declaraţie de intenţie, care va sta la baza colaborării dintre cele două localităţi.

Aflaţi mai multe detalii din ediţia următoare a ziarului „Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.