Premiul III pentru soroceni

Recent, la Chișinău a avut loc Festivalul “Credință, Speranță, Iubire”, inițiat de Organizația Veteranilor din Republica Moldova, cu participarea organizațiilor din raioane.

În cadrul festivalului s-a desfășurat un concurs artistic, iar Organizația veteranilor din raionul Soroca a fost reprezentată de solista Eudochia Popovschi, acompaniată de Andrieș Ciobanu, conducător artistic Sergiu Ungureanu, care reprezintă Casa de Creație din Soroca (director Valentina Plop).

Sorocenii s-au învrednicit de premiul III, fapt pentru care Organizația veteranilor își exprimă recunoștința și le urează mult succes în domeniul profesional.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.