La Soroca s-a desfăşurat „Iarmarocul comunităţii” (GALERIE FOTO)

Astăzi la poalele cetăţii Soroca s-a desfăşurat „Iarmarocul comunităţii”, activitate menită să pună în evidenţă serviciile prestate de bibliotecile moderne. În ciuda vântului de afară mai multe biblioteci din raionul Soroca dar şi din alte regiuni ale republicii, şi-au prezentat serviciile care le oferă comunităţilor. Alături de bilioteci şi-au expus produsele şi câţiva agenţi economici soroceni. Vedeţi cum s-a desfîşurat evenimentul în imaginile realizate de „Observatorul de Nord”:


Aflaţi mai multe detalii despre eveniment din următoarea ediţie a ziarului „Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.