Târgul lui Guguţă a ajuns la a III-a ediţie

În această săptămână este marcată Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, cu acest prilej astăzi la Centrul de Informare şi Documentare “Mihail Sadoveanu” din Soroca a avut loc ediţia a III-a a “Târgului lui Guguţă”. Elevi de la diverse instituţii de învăţământ din Soroca, însoţiţi de bibliotecari au fost sfătuiţi de gazda evenimentului, Eugenia Railean să vorbească despre cărţile copilăriei. Printre cărţile care i-au marcat au fost menţionate “Sherlock Holmes”, “Micul Prinţ”, “Guguţă şi prietenii săi”, “Dama cu camelii”, “Vrăjitorul din Oz”, “Prinţ şi Cerşetor”, “Aventurile lui Tom Sawyer” şi altele. Micii cititori au fost îndemnaţi să facă schimb de cărţi cu semenii lor.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.