Corul „Divinitate” a luat marele premiu la Botoșani

Corul „Divinitate”a luat premiul mare la festivalul concurs coral de muzică sacră, care a avut loc la 23 martie la Botoșani. La prima ediție a concursului au participat 24 de colective din România, Republica Moldova și alte regiuni. 

Potrivit participanților, încântați de prestație și rezultate, premiul Grand Prix a fost acordat pentru interpretare și originalitatea lucrărilor. 

Acesta este primul premiul ridicat de Corul „Divinitate” din Soroca în acest an, conducătorul acestuia fiind Ion Rotari, iar dirijor Tamara Coşciug. 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.