60 de file scrise în ani de zile

Astăzi s-a încheiat săptămâna catedrei ,,lnstrumente aerofone și percuție” de la Colegiul de Arte ,,Nicolae Botgros”. Evenimentul dedicat aniversării a şase decenii de activitate a acestei catedre a început cu amintirea celor care au stat la baza catedrei de-a lungul anilor şi a celor mai buni discipoli. Au urmat discursurile autorităţilor locale, ale profesorilor şi ale foştilor absolvenţi. Cireaşa de pe tortă a fost concertul aniversar cu genericul „60 de file scrise în ani de zile”.

Aflaţi mai multe detalii şi vedeţi o galerie foto de la eveniment în ediţia de vinerea viitoare a ziarului “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)
1 comments

Felicitări Catedrei „Instrumente aerofone și de percuție” în frunte cu domnul Șef de catedră Nicolae Selevestr!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.