Mama omagiată la gimnaziul Racovăţ

2
117

În gimnaziul Racovăţ a avut loc un concert prilejuit sărbătorii de 8 Martie.

“Mama” este cuvântul rostit cu bucurie şi cu emoţie atât de cei mici, cât şi de adulţi, pentru că iubirea faţă de ea, este la fel de mare, indiferent de vârstă. Dacă oamenii mari mai uită, ori le este jenă să îşi mărturisească sentimentele, copiii ne-au arătat încă o dată cât de frumoasă este inocenţa.

Elevii din clasa a V-a ,,A,, din gimnaziul  Racovăţ au avut parte de o activitate mai specială cu ocazia zilei de 8 Martie. Aceştia au pregătit, sub conducerea, dirigintei Ana Ţapu, activitatea închinată mamelor cu genericul ,,Toate-n lume au o mamă”.

Cu o emoţie pe care n-au mai trăit-o poate niciodată, copiii din clasa a V-a A, au venit în faţa mamelor dar şi în faţa profesorilor din gimnaziul Racovăţ cu un buchet de poezii, cântece şi dansuri închinate celei mai scumpe fiinţe – mama. S-au străduit să facă cea mai frumoasă felicitare, pe care mama sigur nu o va uita niciodată. Au început activitatea cu dansul ,,Inima mamei”, care le-a făcut să nu îşi mai poată stăpâni lacrimile. Apoi au urmat multe alte surprize pentru mămici, dar şi pentru profesorii din gimnaziu. Nu au uitat nici de doamna învăţătoare Maria Malachi, care timp de patru ani a fost cea care le-a dăruit cunoştinţe.

Doamna dirigintă le-a fost aproape şi i-a ajutat să îşi depăşească emoţiile, astfel încât surpriză pentru mame şi dragii profesori să fie gata la timp.

„Încerc să realizez activităţi interesante cu elevii mei, uneori împreună cu părinţii, mai precis cu mămicile, dar dat fiind faptul că am marcat 8 Martie, am realizat un concert dedicat celei mai scumpe fiinţe – mama. Încerc mereu să ajut elevii să crească spre înălţimi prin frumos, să păstreze valorile care ne definesc”, a menționat profesoara Ana Țapu.

Totodată, elevii clasei a V-a „A”, au confecționat felicitări şi o diplomă pe care le-au dăruit mamelor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Asemenea evenimente au loc frecvent în gimnaziul Racovăț, cu scopul de a păstra tradițiile, de a cultiva elevilor  dragostea pentru cultură și frumos.

 

Abonează-te la canalul nostru Youtube!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.