Irina Rimes va susține un concert la Soroca

0
139

Interpreta Irina Rimes, vine cu un concert la Soroca, orașul în care a studiat mai mulți ani. Artista va evolua pe scena Palatului de Cultură Soroca la 22 martie și va fi acompaniată de un band. Concertul va fi sută la sută live, susțin organizatorii.

Biletele urmează să fie puse în vânzare în cel mai apropiat timp, iar costul acestora este de 150 lei (parter) și  100 (balcon).

Irina Rimes este originară din Florești. A studiat la Liceul “Constantin Stere” din Soroca, după care a absolvit  Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Totodată, Irina este cunoscută sorocenilor pentru activitatea sa artistică în cadrul studioului muzical “Bravo Star” și participarea la emisiunea televizată “Steluțe Sorocene”.

În prezent, interpreta și compozitoarea Irina Rimes își dezvoltă cariera în industria muzicală de peste Prut, unde este foarte apreciată, iar textele ei sunt la mare căutare printre artiștii din România. Printre artiștii care interpretează cântecele Irinei sunt: Andra, Alina Eremia, Inna, Raluca, Antonia și alții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.