Lenin din Nimereuca este mai sexy!

Săptămâna trecută pe pagina de Facebook a ziarului „Observatorul de Nord” am iniţiat un concurs de frumuseţe. Participanţi erau doi Lenini aşezaţi în extremele raionului Soroca – în satul Nimereuca şi în Tătărăuca Veche.

Şi fiindcă fiecare Lenin pare deosebit şi mai sexy decât celălalt, ne-am gândit că avem nevoie de un juriu obiectiv – internauţii. Pentru corectitudinea concursului am rugat localnicii din Nimereuca şi Tătătărăuca Veche să nu voteze pentru Leninii din satele lor, … dar nu am fost ascultaţi.

Deci, cu o doză de subiectivism, îl declarăm câştigător pe Lenin de la Numereuca care a acumulat 65 % din voturi. Fiind întrebaţi de internauţi care este premiul, am hotărât că-i vom da câştigătorului un abonament la „Observatorul de Nord” ca să înţeleagă pe ce lume trăieşte şi să-i trezească şi pe ceilalţi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.