Lăsați telefoanele și „Hai la joacă”!

La Soroca se desfășoară Zilele Teatrului „Veniamin Apostol” care aduce spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru micii spectatori.

Astăzi a avut loc premiera spectacolului „Hai la joacă!”, reprezentație în care au jucat copiii și adolescenții de la studioul „Cortina” al teatrului și actorul de pantomimă George Ciolpan.

Mâine, spectacolul va fi mai fi pus odată pe scenă la ora 15.00 așa că lăsați telefoanele, tabletele și computerele, luați-vă prietenii și părinții și mergeți la spectacol.

Citiți mai multe despre acest spectacol din ziarul „Observatorul de Nord” de vineri, totodată aflați la ce spectacole mai puteți merge de aici – https://observatorul.md/cultura/2017/11/21/35838_4spectacole-pentru-toti-la-zilele-teatrului-veniamin-apostol

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.