Eugen Doga vine cu un spectacol de excepţie în Cetatea Soroca

Melomanii soroceni vor avea parte de o surpriză frumoasă în această toamnă. Maestrul Eugen Doga vine la 22 septembrie cu un recital deosebit în fortăreaţa medievală de pe malul Nistrului.

“Pentru mine nu există provincie geografică, doar provincie mintală, psihologică. Contează şi un spectator, şi trei, un om poate înlocui miile de oameni. Eu mă grăbesc să văd ultima cetate care ne-a mai rămas, cât nu a dispărut şi aceasta, fiindcă am scăpat toate cetăţile. Nici Cetatea Tighina am înţeles că nu mai este a Basarabiei. Să ştiţi că vin cu mare dragoste la voi” a declarat Eugen Doga pentru “Observatorul de Nord”.

Anul 2017 este declarat Anul Eugen Doga, astfel spectacolul din Soroca face parte dintr-o serie de acţiuni organizate de Ministerul Culturii.

Compozitorul Eugen Doga a susţinut ultima dată un concert la Soroca în primăvara anului 2007.

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

*