Luna august vine cu evenimente culturale pentru soroceni şi oaspeţi

La sfârşitul lunii în municipiul Soroca urmează să se desfăşoare mai multe evenimente devenite deja tradiţionale, cum ar fi 27 august – Ziua Independenţei (marcată şi în alte localităţi ale republicii) şi 31 august – Ziua Limbii Române (sărbătorită în Republica Moldova şi România). Totodată sorocenii şi oaspeţii oraşului sunt invitaţi la Festivalul medieval “Al cincilea turn” care se va desfăşura în zilele de 27-28 august, în ultima zi fiind şi hramul oraşului Soroca. Cetatea Soroca urmează să revină în atmosfera medievală cu arcaşi, cavaleri şi doamne în straie de epocă. Apropo, luna viitoare la Soroca va avea loc şi cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional al Mărului, care se va desfăşura la 17 septembrie. Invitaţi speciali sunt membrii Orchestrei Tharmis din Chişinău. Deşi mai sunt câteva săptămâni până atunci, autorităţile au început pregătirile, punând accentul pe elementele devenite deja tradiţionale, dar şi pe unele surprize. Fiţi cu ochii pe ziarul Observatorul de Nord şi pagina noastră www.observatorul.md pentru a afla mai multe detalii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.