Soroceni la Festivalul Internaţional de Dansuri “Plaiurile Mioriţei” din Buzău

Sursa: reporterbuzoian.ro

În perioada 27-30 iulie la Buzău are loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Dansuri “Plaiurile Mioriţei” organizat de Consiliul judeţean Buzău şi Centrul judeţean de cultură şi artă din această localitate. Printre participanţi sunt ansambluri de dansuri din România, Algeria, Cehia, Grecia, Italia şi Serbia, iar Republica Moldova este reprezentată de Ansamblul de Muzică şi Dansuri Populare “Nistrenii” de la palatul de cultură din Soroca, dirijor Gheorghe Duminică şi coregraf Nadejda Gorpin. Artiştii soroceni sunt însoţiţi de preşedintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, secretara consiliului raional Stela Zabrian şi Şeful Secţiei Cultură şi Turism, Grigore Bucătaru.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.