Vladimir Beşleagă va prezenta o carte audio pentru nevăzătorii din Soroca

Joi, 29 iunie, la Biblioteca Societăţii Nevăzătorilor din Soroca, scriitorul Vladimir Beşleagă va prezenta cartea audio „Voci sau dublul suicid din zona lacurilor”. Aceasta este o coproducţie Radio Europa Liberă şi Editura “ARC”.

Între timp mai multor nevăzători sau slabi văzători din Soroca le-a fost distribuită cartea în variantă audio pentru a o asculta şi a discuta cu autorul asupra conţinutului ei.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.