O nouă expoziţie marca “Victor Zagaevschi”

În “Sala de la colt” a Muzeului de istorie şi etnografie din Soroca a vernisată a nouă expoziţie de pictură şi grafică a maiestrului sorocean (cosăuţean) Victor Zagaevschi. O mână de prieteni şi iubitori ai frumosului au participat la inaugurarea expoziţiei celui mai talentat şi celui mai modest pictor care merită, cu siguranţă, să înfrumuseţeze, prin lucrările sale, sălile expoziţionale din cele mai importante centre ale Republicii Moldova.

“Îi mulţumim maestrului Victor Zagaevschi pentru această posibilitate de a savura din lucrările sale extraordinare de picture şi grafică, dar şi din versurile lui irepetabile. Sunt convins că această expoziţie nu este ultima şi că maiestru are planuri mari şi frumoase pentru viitor”, a spus gazda evenimentului, domnul Nicolae Bulat.

La rându-i, domnul Victor Zagaievschi a mulţămit celor prezenţi “…pentru înaltele aprecieri şi a menţionat că preferă să râmână în continuare “în umbra”, fiindcă de acolo se vede cel mai bine ce fac acei, care sunt în razele soarelui…”.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.