Donează o carte pentru bibliotecă!

Campania “Donează o carte pentru bibliotecă” inaugurată de Secţia cultură şi turism Soroca în parteneriat cu ziarul “Observatorul de Nord” continuă. Recent cărţile donate de câţiva soroceni au fost distribuite bibliotecilor din raionul Soroca. Astfel din biblioteca personală câteva zeci de cărţi au ajuns la bibliotecile din Rudi, Vădeni, Vărăncău, Vasilcău, Soloneţ, Parcani, Redi-Cereşnovăţ, Dubna, Cureşniţa Nouă, Pârliţa, Bulboci, Ţepilova, Egoreni, Iorjniţa, Cremenciug, Slobozia-Cremene, Racovăţ şi Regina-Maria. Amintim că scopul campaniei este completarea fondului de carte al bibliotecilor publice din raionul Soroca. Dacă ai cărţi care merită a fi citite şi de alţii, dăruieşte-le bibliotecii din localitatea ta.

Doritorii de a dona cărţi pot telefona la (0 230) 3-00-01 şi 068974113, persoană de contact Tamara Coşciug, specialist în domeniul bibliotecilor.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.