Ecouri româneşti… de dor şi dragoste

Un spectacol “etno-fusion” remarcabil a fost prezentat sâmbătă la Teatrul “Veniamin Apostol” de Lorena Oltean (voce) şi Ştefan Lovin (pian), veniţi la noi de la Bucureşti.

Deşi evenimentul cultural a fost promovat atât în “Observatorul de Nord”, cât şi pe reţelele de socializare, iar biletele puteau fi achiziţionate după reprezentaţie în funcţie de impresia pe care le-a produs-o cu 10, 20, 30, 35, 50 sau 100 lei, în sală au fost prezenţi doar vreo 20 de spectatori. Cu toate acestea, evenimentul a fost unul reuşit prin prestaţia artiştilor, dar şi a spectatorilor, puţini, dar buni. Artiştii ne-au purtat prin mai multe regiuni…

Citește continuarea în numărul de vineri al ziarului.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.