Zis-am verde şi iar verde… (VIDEO şi FOTO)

Cu acest generic iubitorii de frumos şi tradiţii au fost invitaţi joi, 25 mai, la o şezătoare în căminul cultural din Schineni.

“Întru credinţa că noi, oamenii, şi lumea noastră muritoare ne putem salva prin spirit, la sfârşit de an şcolar, netradiţional, dar cu mare ardoare îi invităm pe toţi la şezătoare”, scria în invitaţia la eveniment plasată şi pe reţelele de socializare”.

Citește continuarea în numărul de vineri al ziarului.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.