Evoluţia Orchestrei Prezidențiale a Republicii Moldova la Soroca

Astăzi la Soroca au fost marcate concomitent  Ziua Sportivului și Ziua Recrutului, iar cu această ocazie pe Stadionul Municipal au evoluat Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, Garda de Onoare a Republicii Moldova şi Brigada cu destinaţie specială „Fulger”. Evenimentul a debutat la Cetatea Soroca cu o cursă olimpică, la care au luat parte elevii şcolilor din localitate, copii alături de părinţi şi zeci de soroceni.  La eveniment a fost prezent viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura, reprezentanţii administraţiei publice locale, Comisariatului Teritorial Militar Soroca, Agenţiei Olimpice şi Sportive Soroca, sportivi, antrenori, tineri şi viitori apărători ai patriei. 

Revenim în curând cu un reportaj video de la eveniment pentru emisiunea informativă „SOROCA ZI DE ZI”.

În continuare vă propunem să urmăriţi un recital de excepţie a Orchestrei Prezidențiale a Republicii Moldova pe Stadionul Municipal din Soroca:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.