“Explozie” de talente la “Miss Soroca 2017”

0
104

O adevărată comoară de talente au văzut sorocenii prezenți la concursul „Miss Soroca 2017”, desfășurat ieri, în incinta Palatului de Cultură din oraș. PREZENTAREA ARTISTICĂ, proba în care pretendentele la titlul „Miss Soroca 2017”, trebuia să demonstreze talentele cu care sunt înzestrate, a bucurat prin diversitate, culoare şi nivel înalt de prezentare. Tinerele au dat dovadă că pe lângă frumuseţe au şi talent sau pasiuni care le reprezintă. Unele concurente au optat pentru poezie, cântec sau dans, alele pentru reprezentaţii teatrale sau chiar demonstraţii de lupte.
Putem afirma cu îndrăzneală că ediția din acest an, a IX-a la număr, a fost nu un simplu concurs, dar un adevărat show. Un spectacol interesant și colorat. Spectatorii au avut parte de muzică, dans, istorii frumoase, teatru, lupte și multă culoare: în rochiile elegante, în costumele dansatorilor, în decor etc.

Aceste nouă tinere au concurat pentru titlul „Miss Soroca 2017”. Participantele s-au prezentat în concurs conform în următoarea ordine:
1. Alina Eftodii, studentă la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”
2. Ana Naval, elevă la Şcoala Profesională
3. Cernei Ana-Maria, elevă la Şcoala Profesională
4. Sofia Spinei, studentă la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”
5. Alexandra Antonov, studentă la Colegiul „Mihai Eminescu”
6. Lariana Sochircă, elevă la Şcoala Profesională
7. Iana Vasilian, studentă la Colegiul „Mihai Eminescu”
8. Corina Şevcenco, studentă la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”
9. Arina Stuparu, elevă la Liceul Teoretic „Petru Rareş”

Vedeți în continuare cum au evoluat concurentele la PROBA ARTISTICĂ.

Amintim că învingătoarea concursului și deținătoarea titlului „Miss Soroca 2017”, a devenit Iana Vasilian. Mai multe detalii despre concursul din acest an citește în articolul:
Iana Vasilian va purta titlul „Miss Soroca” în 2017
Anul trecut, “Miss Soroca 2016” a devenit Gabriela Rucșeneanu, studenta Colegiului de Arte „Nicolae Botgros”.

Foto – Tatiana Mitrofan
Concursul „Miss Soroca 2017” are drept scop promovarea imaginii pozitive a femeii în societate, precum și a activismului civic în rândul tinerilor din orașul Soroca. Evenimentul este organizat de către Primăria Oraşului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Local al Tinerilor Soroca. Observatorul de Nord este unul dintre partenerii media ai concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.