Deschiderea Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor 2017” la Soroca (GALERIE FOTO/VIDEO)

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor 2017”, ediția a 51-a, în sala Palatului de Cultură, care se va încheia la 10 martie. Cu această ocazie, în următoarele zile mai multe colective și ansambluri vor susține concerte în localitățile din raionul Soroca.

La Spectacolul muzical „Mărţişor în prag de primăvară” au susținut un recital de excepție Orchestra de fanfară, Ansamblul vocal ,,Bujoreii”, Teatrul dramatic „Prometeu”, Ansamblul folcloric ,,Colinda”, Formaţia de dansuri de gală ,,Prestij”, Ansamblul de muzică şi dansuri populare ,,Nistrenii”, precum și a fost organizată o expoziţie de desen și lucrări ale meşterilor populari din raion.

În continuare vă propunem să urmăriți câteva secvențe video și o galerie cu fotografiii de la evenimentul de astăzi.

Citește: „Mărțișor 2017”: Calendarul evenimentelor care vor avea loc în raion (VIDEO)

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.