Expoziţie de heraldică inaugurată la Soroca (FOTO)

La Muzeul de Istorie şi Etnografie din Soroca astăzi a fost inaugurată expoziţia de heraldică itinerantă cu genericul “Simboluri ale raioanelor Republicii Moldova”.

Nicolae Bulat, directorul muzeului şi gazda evenimentului i-a prezentat sorocenilor pe experţii în domeniu, membri ai Comisiei Naționale de Heraldică Mariana Șlapac, Silviu Tabac şi Nicolae Schiţco. Oaspeţii le-au vorbit elevilor şi profesorilor prezenţi la inaugurare despre stemele şi drapelele localităţilor şi unităţilor administrative ale Moldovei.

Aflaţi mai multe detalii din ediţia de săptămâna viitoare a ziarului “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.