Depunere de flori la bustul lui Mihai Eminescu la Soroca (GALERIE FOTO)

Cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu la Soroca a avut loc un șir de manifestări, dedicate marelui publicist român.

La ora 10.00, câțiva zeci de soroceni, inclusiv reprezentanți ai administrației publice locale, printre care președintele și vice-președintele raionului, Ghenadie Muntean și Vladimir Nicuța, membrii Organizației raionale a veteranilor din Soroca, AO „Românii din Câmpia Sorocii” au depus flori la bustul marelui poet, dar și al altor personalități marcante ale neamului.

După depunerea de flori, la Centrul Cultural Român „Constantin Stere” din Soroca va avea loc o serată de poezie cu genericul „Dor de Eminescu”, cu începerea la ora 14.00.

Mai multe detalii vezi și AICI.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.