Arta contra corupţiei: doi elevi pemiaţi într-un concurs

0
41

La 9 decembrie, în cadrul Ministerului Apărării, a fost organizată o expoziţie de desen şi pictură, precedat de un concurs cu tematica anticorupţie. La concurs, Centrul Militar Teritorial Soroca, a fost reprezentat de către doi studenţi ai Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca: Gram Grigore şi Dorin Patraşco, informează surse din cadrul instituției.

În rezultatul jurizării, Gram Grigore, pentru rezultate remarcabile, s-a învrednicit de Diplomă de Onoare şi cadou de preţ din partea conducerii Ministerului Apărării, iar Dorin Patraşco a primit diplomă de participare. Tinerii s-au bucurat de această frumoasă experiență. „Suntem mândri de rezultatul concursului obţinut de studenţii noştri şi de nivelul de participare al sorocenilor” a menţionat la rândul său Comandantul CMT Soroca, Sergiu Chistrea.

Data de 9 decembrie a fost stabilită ca Ziua Internaţională Anticorupţie începând cu anul 2006, prin rezoluţia 58/4 a Adunării Generale a ONU, prin care Adunarea a adoptat Convenţia Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei. Republica Moldova a  semnat Convenţia şi a ratificat-o prin Legea nr.158-XVI din 6 iulie 2007.

 

Info OdN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.