În premieră, la Soroca va fi prezentat spectacolul „Nu striga la mine” (VIDEO)

0
34

Spectacolul „Nu striga la mine”, montat de tânărul regizor Ianoș Petrașcu, va fi prezentat publicului din Soroca la 24 noiembrie 2016, ora 16:00, în incinta Palatului de Cultură. Acesta este cea de a doua producție a Companiei Teatrale M.A.D.E, care scoate în prim-plan problemele care iscă violența în familie și cum afectează acest fenomen copiii.

Prin dans, mișcare și emoție, piesa redă care este impactul negativ al violenței domestice și repercusiunile sale asupra generației viitoare. Un spectacol care reflectă exact acest “fenomen negativ” și la rândul său, permite să înțelegem mai bine imperfecțiunile noastre și să rezolvăm problema violenței domestice prin educarea tinerei generații prin valorile sănătoase ale familiei.

Mai multe despre ce poveste ascunde în spate acest spectacol aflați în ziua premierii, la Soroca. Intrarea este gratis.

Proiectul „Nu striga la mine” este susținut de Ambasada SUA la Chișinău, UN WOMEN Moldova și Coaliția Națională „Viața fără violență în familie”. Premiera spectacolului a avut loc la data de 12 noiembrie, la Teatrul „Luceafărul” din Chișinău, și este organizată în mai multe localități din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.