O oră de poezie condimentată cu cântece

La Liceul Teoretic „Petru Rareș” din oraşul Soroca s-a desfăşurat o “Oră de poezie” cu recital de versuri şi cântece din cărţile semnate de jurnalista Zina Izbaş.

Zina Izbaş: „Inima mea a rămas la Cetatea de cuvânt cu numele “Petru Rareş” din Soroca. Oameni cu inima fierbinte şi încăpătoare de la Capitala noastră culturală din Nordul Basarabiei. Sunteţi nemaipomeniţi! Plecăciunile mele!”

Astfel, au răsunat rând pe rând poezii din „Șoapte în toamnă”, „Mama mea, Ileana mea”, „Dans cu trandafiri” şi „Reduta neuitării”. Autoarea a fost însoţită de colegele ei de la Radio Moldova, Larisa Verdeș și soroceanca Daniela Gherman, iar printre oaspeţii de onoare prezenţi la eveniment au fost poetul Petre Popa şi interpretul de muzică folk Anatol Rudei.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)
1 comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.