A fost vernisată expoziţia “Război în Ucraina” (FOTO)

0
26

La Muzeul de Istorie şi Etnografie din Soroca a fost deschisă expoziţia de fotografii “Război în Ucraina”. Imaginile realizate de fotografi profesionişti, dar şi de amatori, surprind ororile războiului din ţara vecină. Fotografiile realizate în timpul războiului ruso-ucrainean din regiunile Donbas, Lugansk şi Doneţk prezintă vise spulberate, vieţi distruse şi localităţi în care nu prea găseşti case întregi.

Gazda evenimentului, Nicolae Bulat, i-a prezentat sorocenilor pe oaspeţii veniţi de peste Nistru — jurnalistul Vasilii Kizka, voluntara Ludmila Sighidin şi pe participantul acestui război Alexandr Ţarenco. Ucrainenii au subliniat faptul că războiul din sud-estul ţării lor este de fapt o continuare a celor din Transnistria şi Georgia, şi i-au îndemnat pe tineri să preţuiască pacea. Expoziţia va putea fi vizitată până la sfârşitul acestei luni.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.