Mărţişor cu “Bine aţi venit!”

Astăzi colaboratorii Serviciului Vamal şi ai Poliţiei de Frontieră i-au întâmpinat pe cei care au intrat în Republica Moldova cu câte un mărţişor. Simbolul primăverii a fost prins la piept şi celor care au trecut frontiera pe la Soroca. Călătorii s-au arătat plăcut surprinşi de acţiunea “gazdelor” care i-au primit în ţară printr-un gest atât de frumos.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.