15 ianuarie – Ziua Naţională a Culturii

Astăzi la Soroca, ca şi în alte localităţi din Republica Moldova şi România, au fost comemoraţi 166 ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. De dimineaţă sorocenii au mers la Aleea Clasicilor, unde au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu, din parcul care-i poartă numele. După care la Palatul de Cultură a fost organizat un spectacol comemorativ cu participarea corului “Orantis”, teatrului dramatic “Prometeu”, teatrului “Veniamin Apostol”, formaţiilor de dansuri “Nistrenii”, “Prestige”, “Vatra” şi ”Anig-Dance”, formaţiei folclorice “Ţărăncuţa”, orchestrei de muzică populară “Doina Nistrului”, fanfarei Palatului de Cultură şi a interpreţilor Tatiana şi Anatol Rudei. Mai multe detalii în ediţia de vineri a ziarului “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.