Voie bună de CRĂCIUN

În preajma Sărbătorii Naşterii Domnului, Teatrul “Veniamin Apostol” ne invită pe toţi la un spectacol de colinde, măşti şi cu multă muzică. Printre artiştii cei care vor aduce bucuria Crăciunului sunt actorii Studioului “Cortina” şi ai teatrului “Veniamin Apostol”, formaţia folclorică de la şcoala profesională din Soroca, ansamblul vocal ”Bujoreii”, tinerii talentaţi de la Centrul de Creaţie pentru Copiii “Speranţa” şi Studioul “Bravo-star”. Cu un recital de sărbătoare vor veni Tatiana şi Anatol Rudei. Apropo, funcţia de Moş Crăciun (cu atribuţiile care-i revin unui astfel de personaj aşteptat de copii – n.a.) este deocamdată vacantă, aşa că doritorii sunt binevoiţi.

 

138161215-OdN-afis craciun копия

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.