Cu o rată de vaccinare de 31 la sută, raionul Soroca este al doilea, după Chișinău

0
54

Acoperirea națională cu o doză de vaccin anti-COVID constituie în prezent 29,9%, iar cu schemă completă – 28,7%. În total au fost administrate 1 776 981 doze de vaccin. Datele au fost făcute publice astăzi de Ministerul Sănătății, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 26 decembrie – 2 ianuarie au fost imunizate 25 434 de persoane, cu circa 28% mai puțin față de săptămâna precedentă și cu aproximativ 18% comparativ cu perioada respectivă din luna trecută.

Până la 2 ianuarie doza booster a fost administrată la 71 665 de persoane. Cea mai înaltă rată de vaccinare cu schema completă se înregistrează în municipiul Chișinău – 43% și SOROCA – 31%, iar cea mai redusă acoperire vaccinală se atestă în UTA Găgăuzia 18%, Sângerei și Leova – 19%.

Republica Moldova a recepționat până în prezent 2  708 040 doze de vaccin împotriva COVID-19.

Articolul precedentCRĂCIUN FERCICIT  și un concert extraordinar de COLINDE din partea Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Soroca
Articolul următorFALS: Comisia Europeană vrea să anuleze Crăciunul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.