Credeai că bancherii au cele mai mari salarii? Află că aceștia nu sunt nici în TOP 10…

0
318

Care sunt joburile pentru care se oferă cele mai bune salarii în întreaga lume? Spre aceste profesii unii dintre noi încă mai au timp să se îndrepte. Alții își vor îndemna copiii să facă un pas către aceste meserii care aduc, pe lângă salarii extrem de atrăgătoare, și prestigiu, faima și recunoaștere la nivel național sau chiar internațional, scrie portalul Manager.ro.
Care sunt cele mai bine plătite profesii din lume, conform CareerCast.com? Iată topul alcătuit de specialiști: Pe primul loc se află profesia de CHIRURG, cu un salariu mediu anual de 233.150 de dolari și cu o estimare de creștere de 18% până în anul 2022. Nici MEDICII GENERALIȘTI nu stau mai rău. Profesia se află pe locul doi, cu o medie a salariului anual de 187.000 de dolari și cu o majorare preconizată de 18 procente până în 2022. Pe locul trei în topul celor mai bine plătite profesii din lume se află cea de PSIHIATRU, cu un salariu mediu anual de 178.950 de dolari și cu o creștere estimată de 18 procente până în anul 2022.
Pe următoarele locuri se situează profesiile de:
4. ORTODONT
5. DENTIST
6. INGINER CHIMIST
7. FARMACIST
9. PEDIATRU
10. AVOCAT
CareerCast mai notează că în rândul carierelor cu viitor strălucit se află cele care au la bază matematica și tehnologia.


Articolul precedentDacă vor respecta măsurile epidemiologice, începând cu 28 februarie transportatorii ar putrea reveni la regimul anterior de activitate
Articolul următorNU hidrocentralelor pe Nistru / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.