COVID-19 i-a făcut pe miliardari mai… miliardari

0
69

   Un raport al băncii elvețiene UBS și PwC arată că averea miliardarilor lumii a crescut până la 10,2 trilioane de dolari, la sfârșitul lunii iulie, în creștere față de vârful anterior de 8,9 trilioane de dolari cât ajunsese în 2017, iar numărul total al miliardarilor a ajuns la 2.189.

 Cei mai avantajați sunt însă miliardarii din domeniul inovației tehnologice, din zona medicală și industrie, în timp ce antreprenorii din domenii precum divertismentul au fost dezavantajați. De altfel, această polarizare între „miliardari inovatori” și restul vine la sfârșitul unui deceniu în care numărul lor s-a dublat.

    Semnificativ este și faptul că cel mai mult au avut de câștigat bogătanii din sănătate, care au avut creșteri de 50 la sută!


Articolul precedentPeisajele din Vărăncău – În aventură… cu Augustin / VIDEO
Articolul următorBuzele, gura și ochii pot „trăda” prezența virusului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.