Cotlet natural

0
128

INGREDIENTE PENTRU BLAT:

2 bucăţi fileu de pui
O felie de pâine
10 gr unt
Puţin ulei
Sare, piper
verdeaţă

MOD DE PREPARARE:

Fileul se spală şi se scurge bine, ambele bucăţi se condimentează şi se pun una peste alta. Aranjăm bine marginile şi conferim cotletului o formă ovală. Prăjim cotletul pe tava gril, în unt şi ulei fierbinţi, pe ambele părţi. Apoi îl punem în cuptorul înfierbântat la 220⁰C, pentru 5 minute. Felia de pâine se prăjeşte pe unt, peste ea se aranjează cotletul, se stropeşte cu unt topit şi se ornează cu verdeaţă. Se recomandă a fi servit cu garnitură din cartofi fri, legume la grătar, legume proaspete.

Ne îndeamnă să gătim la fel Mihaela Dubceac, eleva gr. 23, anul II, specialitatea bucătari.

Această rubrică este realizată în colaborare cu Școala Profesională Soroca, specialitatea Bucătari, conducătoare Valentina Chetrari.

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedentO oră de poezie condimentată cu cântece
Articolul următorValeriu Bagrii: „Mă simt bine în Italia, dar VIITORUL MEU ESTE ACASĂ!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.