CORONAVIRUS: o soroceancă și soțul ei sunt în carantină

0
8004
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Printre pasagerii care au zburat sâmbătă din Milano spre Chișinău, la bordul aeronavei în care o persoană a fost diagnosticată cu Coronavirus, era și o femeie din raionul Soroca. Aceasta a venit de la Chișinău până în Soroca cu un microbuz de rută, iar de aici a fost preluată de soțul său, după care au mers în satul lor. Atât doamna, care este trecută de 60 de ani, cât și soțul ei, sunt în carantină, fiind izolați la domiciliu.

“Doamna nu este bolnavă ci doar a fost în contact cu acea persoană, adică au zburat în același avion. Ca să evităm orice complicații, ea a fost plasată în carantină la domiciliu pentru 14 zile, la fel și soțul ei. Ea de trei ori pe zi își măsoară temperatura corpului și dacă apar careva simptome va anunța medicul de familie” ne-a informat Vladimir Guțu, șeful Centrului de sănătate publică Soroca.

Vezi și:

CORONAVIRUS: Măsuri de protecție pentru persoanele revenite sau aflate în țările afectate de virus. Ne informăm, nu panicăm!

Citește și:

CORONAVIRUS: Cum ne protejăm? Nu panicăm, ne informăm!

 

Articolul precedentAflați unde sunt deconectări de lumină în această săptămână
Articolul următorȘi la Soroca a fost anulat spectacolul de închidere a Festivalului Internaţional de muzică „Mărţişor — 2020”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.