Consiliile locale din 5 primării au aprobat planul de acțiuni privind prestarea serviciilor publice și problemele de mediu aferente

0
41

  Recent au avut loc ultimele ședințele de consultare cu echipele de implementare a proiectului pentru crearea planului de acțiuni în primăriile Şeptelici, Dubna, Căinarii Vechi, Schineni și Vărăncău privind prestarea serviciilor publice și problemele de mediu aferente. Consiliul local din fiecare primărie a aprobat planul şi este gata să-l îndeplinească pe parcursul anului 2021. O parte din activităţi vor fi realizate cu ajutorul APA ”Teragronord”, care este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Diminuarea poluării mediului prin gestionarea corectă a deșeurilor agricole şi menajere” în raionul Soroca.

    Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.