Consilierii raionali s-au reunit pentru ultima ședință din acest mandat / VIDEO

0
235

Ultima ședință a Consiliului Raional Soroca din mandatul 2019-2023 s-a desfășurat relativ liniștit, în comparație cu alte ședințe mai fierbinți. Toate proiectele de decizie au fost adoptate fie în unanimitate sau cu majoritatea absolută.

Printre subiectele votate au fost cele cu privire la rezultatele Inspecției Financiare efectuate la Consiliul Raional Soroca, ре aspectul de legalitate și corectitudine pentru implementarea proiectului “Drumuri bune și accesibile în соmuпа Соmarna, județul Iași, comuna Vasilcău, raionul Soroca”, numirea în funcție de șef al IMSP Centrul de Sănătate Racovăț a Marianei Perciun, modificarea bugetului raional pentru anul 2023, Construcția/reconstrucția grupurilor sanitare și infrastructurii alimentării cu apă și sanitație în instituțiile publice, numirea în funcție de director al IP Centrul Raional pentru Tineret din Soroca a Nataliei Tonofa și altele.

Urmăriți AICI ședința integrală transmisă de Consiliul pentru Participare din Raionul Soroca.


Articolul precedentPovestea unei tinere care a reușit să deschidă o frizerie în satul natal
Articolul următorUltimul mesaj al președintelui Raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, pentru consilierii acestui mandat / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.